Trots Liberaal Land van Cuijk

Algemene typering partij: opgericht in juli 2013 en voortgekomen uit de lokale fractie van Trots op Nederland die in de gemeenteraad vertegenwoordigd is sinds maart 2010. De vereniging stelt zich ten doel de belangen van de burgers in het Land van Cuijk zoveel mogelijk te waarborgen door met name activiteiten in de lokale politiek van de gemeente Grave, maar regionaal georiënteerd in het Land van Cuijk en Noord-Oost Brabant. Trots heeft een liberale inslag, waarmee wij willen aangeven dat we geloven in de kracht van initiatieven van de burgers met daarnaast een kleine efficiënte overheid in harmonieuze samenwerking.

Wat we nastreven is een gemeenschap waar het fijn wonen en werken is, die veilig is voor jong en oud en waar brabantse traditie de sfeer bepaalt. We koesteren de unieke historische leefomgeving vlak bij  de prachtige natuur van de noordelijke peel.

Wat wij doen heeft als terugkerend kenmerk realisme, waarmee we los van de landelijke politiek alle lagen van de lokale bevolking van dienst willen zijn binnen de gemeentelijke en regionale invloedsfeer. Ondernemers en scholieren, agrariërs en  ambtenaren, ouderen en leraren, natuurbeschermers en dienstverleners … het zijn onze partners voor een evenwichtige en mooie gemeente Grave. Om trots op te zijn!

Fractievoorzitter gemeenteraad: Frans Smulders
franssmulders@trotsliberaal.nl

Voorzitter Trots Liberaal: Theo Reijnen
theoreijnen@trotsliberaal.nl

Secretariaat:
Trompetterstraat 32
5361 ER Grave
Tel. 0486 472 971
E-mail: info@trotsliberaal.nl

Hier vindt u onze statuten.